Ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς είναι Κρητικός!!!

Το βραβείο του πιο stylish άνδρα της χρονιάς στα Marie Claire Blog Awards 2016 κατέκτησε ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους μόδας με καταγωγή από την Κρήτη.

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης από το Ρέθυμνο, έχοντας ήδη μία επιτυχημένη πορεία 10 χρόνων στο χώρο της μόδας ως φωτογράφος, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν καινούργιο «κόσμο» γεμάτο χρώματα, αρώματα, υλικά, locations αλλά κυρίως αγάπη για το όμορφο, όπως εκφράζεται μέσα από τις καθημερινές επιλογές του.

Κατακτώντας το βραβείο του πιο Stylish άνδρα της χρονιάς στα φετινά Marie Claire Blog Awards, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης με το μοναδικό dandy στυλ του, παραδίδει μαθήματα στυλ στους άνδρες και εξηγεί για ποιο λόγο η μόδα είναι κάτι το εφήμερο.

 

androulidakis11

androulidakis12

Δημιουργός του site “It’s a MAN’s Class” το οποίο αγαπά το dandy, το χειροποίητο, το διαχρονικό, το κλασικό, την ποίηση και την εκλεπτυσμένη αισθητική, στοχεύει στο να αναπτυχθεί, πέραν του ελληνικού κοινού, στις τρεις αγαπημένες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας: Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ασχολείται με τη φωτογραφία μόδας τα τελευταία 11 χρόνια, ενώ το 2015 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το It’s a MAN’s Class, ένα project με το οποίο φλέρταρε καιρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο zarpanews.gr, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης μιλάει για μόδα, για στυλ και εξηγεί αν τελικά είναι σημαντικό το στυλ ενός άνδρα για τις γυναίκες.

androulidakis10

  • Τι σας οδήγησε στην δημιουργία του site σας;

Η αγάπη για το κλασικό ανδρικό στυλ με οδήγησε στο να πραγματοποιήσω το It’s a MAN’s Class και να μυήσω περισσότερους άνδρες σε αυτό.

androulidakis6

  • Τι είναι αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε ειδικότερα με το στυλ στον άνδρα;

Είναι γεγονός ότι απουσίαζε ένα παρόμοιας αισθητικής και θεματολογίας site, οπότε θεώρησα πως κάτι σαν το It’s a MAN’s Class θα ήταν χρήσιμο στον άνδρα που ενδιαφέρεται για το κλασικό.

  • Οι σημερινοί άνδρες δίνουν σημασία στο στυλ τους;

Δεν θα έλεγα πως δίνουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά πιστεύω πως καλλιεργείται το έδαφος για να ξεκινήσουν να το κάνουν.

  • Οι γυναίκες δίνουν σημασία στο στυλ ενός άνδρα;

Παρατηρώ πως η γυναίκα ενθουσιάζεται με το κλασικό στυλ.

androulidakis5

androulidakis3

  • Το βραβείο του Marie Claire ήταν μια ανταμοιβή για εσάς; Πώς νιώσατε όταν το κρατήσατε στα χέρια σας;

Ναι, ήταν μια ανταμοιβή, μιας και δουλεύουμε πολύ για το It’s a MAN’s Class απο την πρώτη ημέρα. Όσον αφορά στα συναισθήματα… ήταν έντονα, με αρκετή δόση συγκίνησης και ικανοποίησης!

  • Τελικά τι είναι πιο σωστό πιστεύετε, ο κόσμος να ακολουθεί την μόδα ή η μόδα να ακολουθεί τον κόσμο;

Το πιο σωστό θεωρώ είναι ο κόσμος να κάνει κλασικές και διαχρονικές επιλογές. Ο,τι είναι στη μόδα είναι εφήμερο.

  • Πώς θα χαρακτηρίζατε το προσωπικό σας στυλ;

Το προσωπικό μου στυλ θα το χαρακτήριζα αμιγώς κλασικό με dandy πινελιές.

androulidakis1

  • Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι Έλληνες στο ντύσιμό τους

Ότι το t-shirt τους συντροφεύει σε όλες τις περιστάσεις.

  • Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Η ανάπτυξη του It’s a MAN’s Class στις τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας: Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο.

androulidakis

Sciamat_windowpane1

Jazz_Pink_Juit-21

tailor_patterned_suit_blue-1

chistakis_grey_suit-8

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης κατάφερε, έπειτα από πολύ κόπο και προσπάθεια να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό βραβείο όπως αυτο του Marie Claire. Σε ανάρτηση που έκανε στο blog του εκφράζει την συγκίνηση του και μοιράζεται προσωπικές στιγμές από εκείνη την σημαντική βραδιά:

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το γεγονός ότι κέρδισα  το βραβείο του MAN OF STYLE 2016 στα Marie Claire Blog Awards. Μια πολύτιμη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται στο It's a MAN's Class απο την πρώτη ημέρα.

Με συντροφιά το αγαπημένο μου αυτοκίνητο Volvo XC90 απο τη Volvo Sfakianakis και φορώντας ένα υπέροχο κουστούμι, ήμουν σίγουρος πως αυτή θα ήταν μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα. 

Η βραδιά ήταν υπέροχη, αφού τα Marie Claire Blog Awards έλαβαν χώρα στη Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη, με την αδρεναλίνη μου να χτυπάει κόκκινο.

Τη στιγμή που η διευθύντρια του περιοδικού, Γαλάτεια Λασκαράκη, ανακοίνωσε το όνομά μου ως νικητή της κατηγορίας MAN OF STYLE, ένιωσα την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει. Ήμουν  γεμάτος ενθουσιασμό, ικανοποίηση, ευγνωμοσύνη και ανακούφιση. Η βραδιά κύλησε υπέροχα, διασκεδάζοντας με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες στο roof-top εστιατόριο της Στέγης, Hytra – όπου έγινε και το πάρτυ της απονομής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη νίκη. Πρώτη απ'όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συνεργάτη μου Κατερίνα Θεοχάρη για την υποστήριξη και τη σκληρή δουλειά.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οίκο Χριστάκη, τον Ιωάννη Καραγιώργο, την KYΔOS, τον οίκο GIANNETOS, τον οίκο BESPOKE ATHENS, τους SCIAMAT, τον οίκο PAPADOGAMVROS, τους TAILOR, τον κο. Σπύρο Περγαντή απο τη Volvo Sfakianakis και τους κομμωτές μου Barber Rules. Θα ήθελα, ακόμα, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους πίσω απο τις όμορφες εικόνες: τον Γιώργο Κατσανάκη, τη Μαρία Ντελάκου, τον Θάνο Ασφή, το Βασίλη Κουρούπη, τον Χρήστο Κάστανο, τους Wedcolors Cinematography και όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά των βραβείων.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ το Marie Claire για την υπέροχη διοργάνωση. Θα είναι σίγουρα μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα!”

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.