Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες: Έκανε ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα… μόνη και έγινε viral

Ο γαμπρός δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει έγκαιρα βίζα και… ξέμεινε στη χώρα του

Δεν είναι μυστικό ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως για νιόπαντρα ζευγάρια.

Τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, οι βόλτες στην ακροθαλασσιά, τα φιλιά με φόντο τα αρχαία μνημεία αποτελούν όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους ανά την υφήλιο, που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή ως παντρεμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλ. ταξιδεύοντας στην όμορφη χώρα μας.

Για ένα ζευγάρι, ωστόσο, από το Πακιστάν, αυτό το όνειρο υλοποιήθηκε μόνο κατά το… ήμισυ, αφού ο γαμπρός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εγκαίρως τη βίζα και ξέμεινε στην χώρα του, με αποτέλεσμα η νύφη να αναγκαστεί να κάνει το γαμήλιο ταξίδι μόνη με τα πεθερικά της!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bored Panda, η Huma Mubin, από τη Λαχόρη του Πακιστάν, είχε σχεδιάσει αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο. Όταν τελικά συνειδητοποίησε ότι εκείνος δεν θα μπορούσε να έρθει, λόγω προβλήματος που προέκυψε με το διαβατήριό του, δεν ήθελε με τίποτα να αναχωρήσει για το ταξίδι των ονείρων τους μόνη. Ωστόσο, εκείνος την έπεισε τελικά να απολαύσει το ταξίδι που είχαν σχεδιάσει μαζί και να επισκεφθεί τα ελληνικά μνημεία και παραλίες με… τους γονείς του αντί με αυτόν.

Αν και στην αρχή η νεαρή κοπέλα ήταν απαρηγόρητη, στη συνέχεια αποφάσισε να χαρεί τα μοναδικά αξιοθέατα της Ελλάδας, φροντίζοντας ωστόσο να φωτογραφηθεί σε καθένα από αυτά με τον… απόντα σύζυγο, εκφράζοντας με πραγματικά ξεκαρδιστικό τρόπο την απογοήτευσή της που δεν είναι κοντά της.

Οι πρωτότυπες αυτές φωτογραφίες της έγιναν viral και κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, τραβώντας την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ.

Όσο για την ίδια την Huma, δηλώνει έκπληκτη από τη δημοσιότητα που έχουν λάβει οι αστείες πόζες της. Μιλώντας στο HuffPost India, η νεαρή κοπέλα ευχαρίστησε τα πεθερικά της που της κράτησαν συντροφιά στο ταξίδι της, το οποίο χαρακτήρισε γενικά πολύ ευχάριστο παρά την απουσία του αγαπημένου της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να απευθύνει και μία έμμεση… έκκληση στην ελληνική πρεσβεία στην Ινδία να αναγνωρίσει «έμπρακτα» την – πραγματικά σημαντική – διαφήμιση που έκανε στην χώρα μας και στις ομορφιές της.

«Ελπίζω η ελληνική πρεσβεία να διαβάσει αυτό το άρθρο και να αποφασίσει, ως χειρονομία ανταπόδοσης, να μας στείλει ένα ταξίδι μαζί με τον σύζυγό μου. Ίσως μπορεί να βοηθήσει και κάποια αεροπορική εταιρεία», είπε στη HuffPost India.

Απολαύστε τις… ξεκαρδιστικές πόζες «απογοήτευσης» της Huma





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.