Θρήνος για 34χρονο στρατιωτικό που έσβησε από τσίμπημα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου Βαγγέλη Αναστασόπουλου, στρατιωτικού στο επάγγελμα και αδελφού του πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο 34χρονος Βαγγέλης Αναστασόπουλος από το Λουτρό Ημαθίας έχασε τη ζωή του όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δέχτηκε δάγκωμα από μέλισσα την στιγμή που μετέφεραν με τον αδερφό του μελίσσια από Βεργίνα στην Αγκαθιά. Παρά την άμεση βοήθεια του αδερφού του Νίκου, οποίος τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί.

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος, στρατιωτικός στο επάγγελμα, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών. Σε σοκ όπως είναι λογικό βρίσκεται ο 36χρονος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Νίκος Αναστασόπουλος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ξάνθη οπού προσέφερε για τέσσερα χρόνια στην διπλή του παρουσία στον σύλλογο, απο τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου του αδερφού.

 

thrakisports





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.