Η Angelina Jolie γίνεται πρέσβειρα ελληνικού τουρισμού

Μεγάλα ονόματα του διεθνούς jet set αναμένεται να χριστούν πρέσβεις του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης.

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Τα αρμόδια υπουργεία με την συγκατάθεση της κυβέρνησης εξασφάλισαν τα πιο μεγάλα ονόματα του διεθνούς jet set ώστε να διαφημίσουν το τουριστικό προϊόν της χώρα μας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί, η Σούζαν Σάραντον, ο Κώστας Γαβράς, και η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα χριστούν πρέσβεις του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό.

Η σχετική απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου Επικοινωνιακής Πολιτικής, που συγκάλεσε ο επικεφαλής του κ. Λευτέρης Κρέτσος, και στο οποίο ήταν παρόντες όλοι οι Γενικοί Γραμματείς των αρμόδιων φορέων και των υπουργείων. Σκοπός της σύσκεψης ήταν να βρεθεί ένας νέος μοχλός επανεκκίνησης του ενδιαφέροντος των τουριστών για την χώρα μας μέσω πιο σύγχρονων προτύπων.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.