Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου ζευγάρι με τον φοιτητή της Ιατρικής στην Κρήτη, τενίστα ,Χάρη Καπόγιαννη

Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, ζει το δικό της ρομαντικό παραμύθι στο πλευρό του αγαπημένου της Χάρη Καπόγιαννη και έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Η πανέμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού είναι εδώ και 2,5 χρόνια ζευγάρι με τον φοιτητή της Ιατρικής στην Κρήτη και διάσημο Έλληνα τενίστα και εδώ και λίγο καιρό μένουν μαζί.

Ο νεαρός αθλητής Χάρης Καπόγιαννης έκλεψε την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού όταν γνωρίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη, όπου η κόρη της Αντας και του Γιώργου Παπανδρέου κάνει το διδακτορικό της στο ΙΤΕ, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία, και ο καλός της σπουδάζει Ιατρική (και οι δύο γονείς του είναι γιατροί, ενώ και εκείνος φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το ίδιο λειτούργημα). Τότε γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Το ζευγάρι, αν και ζει ερωτευμένο στο Ηράκλειο Κρήτης, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην Αθήνα, όπου ο Χάρης συμμετείχε σε αγώνα τένις. Σύμφωνα με το Secret, η εκδήλωση έγινε την περασμένη Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ο Χάρης αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας τενίστας για το 2016, κάνοντας πολύ περήφανη τη σύντροφό του.

Η συγκίνηση, μάλιστα, της Μαργαρίτας ήταν μεγάλη. Και μπορεί η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου να δηλώνει αντισυμβατική και άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν έκρυψε όμως τη χαρά της με τη διάκριση του καλού της.

Όσο για τα επόμενα σχέδια του ζευγαριού; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς της Μαργαρίτας έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της και τον συμπαθούν πολύ, αλλά προς το παρόν δεν βιάζονται για γάμο. «Τα σχέδια γάμου δεν είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδιά τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.

Η σχέση τους είναι κοινό μυστικό στον φιλικό κύκλο τους, αν και ο νεαρός τενίστας προσέχει ιδιαίτερα να μη δημοσιοποιηθεί, αφού δεν θέλει να φέρει την αγαπημένη του σε δύσκολη θέση.

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, πάντως, μάλλον δεν έχει τέτοια προβλήματα, αφού ενέδωσε σε μια πρόταση για φωτογράφιση για το γυναικείο περιοδικό «In Style», σε ρόλο -έστω για λίγες ώρες- μοντέλου. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά καλαίσθητο και απέσπασε θετικά σχόλια από τον στενό κύκλο της, αλλά και από τους γονείς της, που δεν είχαν φυσικά καμία αντίρρηση.

Αυτές τις ημέρες, η Μαργαρίτα Jr απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον νεαρό τενίστα, αλλά και φίλους τους, σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται, σε κάποιο νησί, μακριά από κοσμικότητες, στις οποίες δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη προτίμηση.

Τελειώνοντας το διδακτορικό της στον τομέα της Βιολογίας, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού θα κληθεί να αφήσει πίσω της τις φοιτητικές συνήθειες και να αναζητήσει την πρώτη της εργασία. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευτικό περιβάλλον, αφού τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών (με συμμαθητή τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου σπουδάζει η ελίτ της ελληνικής κοινωνίας), συνέχισε με σπουδές στο Imperial College του Λονδίνου.

Η νεαρή Μαργαρίτα, όμως, μεγάλωσε απότομα τα τελευταία δύο χρόνια, λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν πολύ καλά. Η σελίδα της στο Facebook δεν υπάρχει πια -αφού μετά από σκέψη την κατήργησε- και η ίδια ωριμάζει, έχοντας μεταμορφωθεί σε μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Πηγή: iefimerida.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.