«Eν Οίκω» στο Ηράκλειο (24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 στο πάρκο Γεωργιάδη ) φωτο

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, η συνάντηση “Εν Οίκω”.  Το Εν Οίκω είναι μια καθιερωμένη γιορτή & συνάντηση για την οικολογία και την βιωσιμότητα. Οι συμμετέχοντες εκθέτες παρουσιάζουν τα πρϊόντα τους, δίνοντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες την δυνατότητα να μάθουν για τις πρακτικές τους μέσα από εργαστήρια και παρουσιάσεις. Το Εν Οίκω προέρχεται από ανοιχτή συνέλευση εθελοντών κάθε χρόνο στο Ηράκλειο Κρήτης

 

Η συνάντηση «Eν Οίκω» είναι μία ετήσια γιορτή που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση σε θέματα οικολογίας, οικοτεχνίας, τοπικής οικονομίας και αυτοδιαχείρισης της καθημερινής ζωής, με βιώσιμο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα έρθουμε σε άμεση επαφή με ανθρώπους που με δημιουργικό τρόπο θα μοιραστούν την πολύτιμη γνώση τους μέσα από συζητήσεις, εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και προβολές.

1

Η οικογένεια του «Eν Οίκω» αποτελείται από άτομα και ομάδες που ζουν εφαρμόζοντας έμπρακτα την οικολογική συνείδηση. Σκοπός μας είναι να προάγουμε αυτή τη στάση ζωής εκ των έσω.

2

Οι αποφάσεις παίρνονται μέσω ανοιχτών συνελεύσεων και όλες οι εργασίες γίνονται εθελοντικά.

4

Όσοι παραγωγοί, χειροτέχνες, οικοτέχνες κλπ. ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φετινό «Eν Οίκω» μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους είτε ηλεκτρονικά[1], είτε να την παραλάβουν σε έντυπη μορφή από τον πολυχώρο Da [2] και να την επιστρέψουν στον ίδιο χώρο. Στην αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό των προϊόντων και του πάγκου έκθεσης. Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής υποβολής, παρακαλούμε στείλτε μας τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, στο enoikofest@gmail.com.

5

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους όρους συμμετοχής [3], οι οποίοι βρίσκονται και σε έντυπη μορφή στον πολυχώρο Da. Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η 15.05.2016. Οι απαντήσεις θα σταλούν μέχρι τις 31.05.2016. Το ακριβές πρόγραμμα των σεμιναρίων και εκδηλώσεων θα γνωστοποιηθεί μετά την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων.

9Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στις αιτήσεις (και στους όρους συμμετοχής), ανάλογα με το πεδίο στο οποίο δραστηριοποιείστε.Φιλικά,Η συνέλευση του «Eν Oίκω»

10[1] – Ιστοσελίδα «Eν Oίκω», http://enoiko.community

[2] – Πολυχώρος Da, οδός Ντεντιδάκηδων 15 – Αγία Τριάδα, http://bit.ly/1MV6yZf

[3] – Όροι συμμετοχής, http://enoiko.community/site/images/content/en_oiko_2016_terms.pdf

11

,

56





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.