Το iscreta.gr παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από μεγαλύτερο Pride στην ιστορία της Νέας Υόρκης

 

1

Αποκλειστικές Φωτογραφίες από το μεγαλύτερο Pride στην ιστορία της Νέας Υόρκης 

3

Oι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο σε συμμετοχή Pride στην ιστορία της πόλης καθώς υπολογίζεται πως στην παρέλαση συμμετείχαν πάνω από 32.000 άνθρωποι σε 400 γκρουπς και δύο εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες θεατές!!!

5

Πραγματοποιήθηκε χτες στον απόηχο της σφαγής στο Ορλάντο, η ετήσια παρέλαση υπερηφάνειας γνωστής ως pride στη Νέα Υόρκη, στη διάσημη 5η λεωφόρο.

8

Τη φετινή χρονιά τιμήθηκαν τα θύματα της σφαγής του Ορλάντο, ενώ η συγκίνηση ήταν έντονη.

9

Στην παρέλαση συμμετείχαν εκτός από τους περίπου 32000 παρελαύνοντες, δύο εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες θεατές καθώς και πολιτικοί όπως η υποψήφια Πρόεδρος Χιλαρι Κλίντον, γερουσιαστές, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης κλπ

12Παρ’ ότι έχουν παγκοσμίως γίνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια στο θέμα της ισότητας με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό στις Δυτικές κοινωνίες, η αποδοχή των ομοφυλόφιλων παραμένει ακόμα προβληματική ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα.

14

Το iscreta εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

20

,

50

Η συμμετοχή έσπασε κάθε ρεκόρ, επειδή ακριβώς ένα έτος πριν το ανώτατο δικαστήριο νομιμοποίησε τους γάμους σε εθνικό επίπεδο. Επίσης, λίγες μέρες πριν, το stonewall Inn, ονομάστηκε ως το πρώτο ΛΟΑΤ εθνικό μνημείο των ΗΠΑ. Τέλος, επειδή λίγες μέρες νωρίτερα, 49 ΛΟΑΤ Αμερικανοί δολοφονηθήκαν σε νυχτερινό κέντρο στο Ορλάντο.

21

,

25

,

26

,

27

,

28

,

29

,

30

,

35

,

40

,

211

,

233





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.