Βρέφος από το Ηράκλειο στα Χανιά για αερομεταφορά με c-130

Επιχείρηση διακομιδής βρίσκεται σε εξέλιξη ,αυτήν την φορά με πρωταγωνιστή ένα βρέφος λίγων μόλις ημερών το οποίο και καλείται με το που αντίκρισε τη ζωή να δώσει τον πρώτο μεγάλο αγώνα της ζωής του .

Εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί άμεσα από το Βενιζέλειο στα Χανιά και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ι. Δασκαλογιάννης προκειμένου να παραληφθεί από στρατιωτικό αεροσκάφος που θα έρθει απο την Ελευσίνα για να παραλάβει ένα επίσης σοβαρό περιστατικό.

Συναγερμός σήμανε και στο  ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου βρίσκεται ήδη καθοδόν για Χανιά . Να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να μη χαθεί περαιτέρω χρόνος στην αερομεταφορά του νεογνού με την αναγκαστική προσγείωση του c-130 μετά τα Χανιά και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Στο πλευρό του και οι δικοί του άνθρωποι που προσεύχονται το αγγελούδι τους να καταφέρει να βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια.

Πηγή: neakriti.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.