Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στην Τροχαία

Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι και ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού

Στο πένθος βύθισε την οικογένειά του 31χρονου αστυνόμου αλλά και την αστυνομία η είδηση πως ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στο τραύμα του αργά το βράδυ της Τετάρτης στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο 31χρονος αστυνομικός, το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι μέσα στην Τροχαία Αττικής. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή περίπου στις 23:00 το βράδυ.

Το τραύμα στο κεφάλι από τη σφαίρα ήταν διαμπερές και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν αλλά φάνηκε αδύνατο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο αστυνόμος Α’, 31 ετών, πατέρας ενός μικρού παιδιού πυροβολήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο γραφείο του, όπου βρισκόταν με πολιτική περιβολή, στον 3ο όροφο της Τροχαίας, στην οδό Δηλιγιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αστυνόμος κάλεσε στο γραφείο του αρχιφύλακα με τον οποίον υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία, και του ζήτησε να δει το όπλο του.

Αυτός του το έδωσε και ο 31χρονος πυροβολήθηκε με το όπλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν ηθελημένη ενέργεια ή ατύχημα, καθώς ο αρχιφύλακας υπέστη ισχυρό σοκ και δεν μπορούσε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.

Πάντως ο αστυνόμος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν έφερε δικό του όπλο.

ΑΜΠΕ





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.