ΟΦΗ-Δυναμική ανακοίνωση : «Μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα»

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι πέντε σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ ζητούν από τον κόσμο να «δώσει το 100% των δυνάμεων του» και παράλληλα τονίζουν ότι δεν πρέπει να απαντήσει κανένας στις προκλήσεις που μπορεί να δεχτούν.
Aναλυτικά η ανακοίνωση
Την Κυριακή στις  17.00 η ομάδα μας  θα κάνει το πρώτο βήμα, από τα δύο που χρειάζονται για να επανέλθει ο Ο.Φ.Η στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από την Α’ Εθνική κατηγορία. Το Γεντί Κουλέ  θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές μιας και θα είναι κατάμεστο από 10.000 Ομιλήτες και όλοι μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα στη νίκη και στην αυτονόητη άνοδο στην Β’ Εθνική.
Από την πλευρά μας ζητάμε από τον λαό του Ο.Φ.Η να δώσει το 100% των δυνάμεων του, με φωνή, ένταση και πάθος, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά την αγάπη μας για τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αλλά και την πίστη μας στους παίχτες και τον προπονητή μας.
Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί! Ο αντίπαλος μη μπορώντας να μας κοντράρει αγωνιστικά, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας προκαλέσει, να μας εκνευρίσει, ίσως ακόμη και να επιδιώξει την διακοπή του αγώνα. Για το λόγο αυτό πρέπει εμείς να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Η φωνή μας αρκεί να τους κάνει να χάσουν τον αγώνα από τα αποδυτήρια. Δεν απαντάμε στις προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με κανένα παρά μόνο με το πώς θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας.
Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της ιστορίας και του μέλλοντος της ομάδας μας και εμείς είμαστε αυτοί που υποσχεθήκαμε στον Ο.Φ.Η ότι θα είμαστε για πάντα εκεί σε όποια κι αν παίζει εθνική. Αυτό κάναμε και κάνουμε κάθε Κυριακή! Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και την επόμενη Κυριακή! ΔΥΝΑΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΙΚΑ!!!
ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES-4 HERAKLION CLUB
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η ΑΡΧΑΝΩΝ
SNAKES-4 SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σ.Φ. Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.