«Ξέρω ποιος πήρε το παιδί», λέει ο παππούς της μικρής Μαρίας – Ειρήνης

«Ξέρω ποιος πήρε το παιδί», λέει ο παππούς της μικρής Μαρίας – Ειρήνης

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και εντοπίστηκε στην λεωφόρο Καβάλας, στην περιοχή Αφαία Σκαραμαγκά, από άντρα του Λιμενικού – «Με άφησαν να φύγω», φέρεται να ήταν οι πρώτες της κουβέντες στους αστυνομικούς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην λεωφόρο Καβάλας, στην περιοχή Αφαία Σκαραμαγκά, κοντά σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την μάντρα όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί εντοπίστηκε από έναν άντρα του Λιμενικού Σώματος ο οποίος αναγνώρισε την μικρή και μαζί με δύο γυναίκες την μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, βρίσκεται αυτή την ώρα με παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπαθούν να το ηρεμήσουν και να μάθουν τι του συνέβη και πώς χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του χθες το μεσημέρι.

Πάντως, αν και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, οι πρώτες κουβέντες του παιδιού στους Αστυνομικούς φέρεται πως ήταν: «Με άφησαν να φύγω».

Οι δύο γυναίκες που πήγαν το παιδί στο Αστυνομικό Τμήμα

 

4106206

Όταν έγιναν γνωστές οι πληροφορίες για τον εντοπισμό της, οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στον Σκαραμαγκά και συγκεκριμένα στην μάντρα αυτοκινήτων του παππού της οικογένειας απ’ όπου εξαφανίστηκε χθες η Μαρία-Ειρήνη και έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι επρόκειτο πράγματι για την 3,5 ετών κόρη τους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να δουν ακόμη το παιδί αφού οι αρχές επιθυμούν να ολοκληρώσουν πρώτα τη συζήτηση που έχουν μαζί της.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμη κάποιο σενάριο για την εξαφάνιση του κοριτσιού, αν και θεωρούν ότι είναι δύσκολο να περπάτησε η Μαρία-Ειρήνη μόνη της ως το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε σήμερα. Αντιθέτως, εκτιμούν ότι είναι πιο πιθανό το σενάριο της απαγωγής της μικρής. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. το κοριτσάκι μπορεί να έπεσε θύμα απαγωγής και ο άνθρωπος που την άρπαξε, πιθανότατα θορυβήθηκε από την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γι’ αυτό και την άφησε σήμερα στην άκρη ενός δρόμου.

«Ξέρω ποιος πήρε το παιδί», λέει ο παππούς

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο παππούς του κοριτσιού είπε ότι όταν τον είδε στο ΑΤ Χαϊδαρίου, η Μαριά-Ειρήνη του έβγαλε τη γλώσσα και του χαμογέλασε, ωστόσο, παράλληλα αποκάλυψε ότι υποψιάζεται ποιος άρπαξε το παιδί από την μάντρα του.

«Αυτός που πήρε το παιδί, ξέρω ποιος είναι. Είχα κάποια διαφορά με έναν τσιγγάνο. Πριν από λίγες ημέρες τον απείλησα. Πιστεύω ότι αυτός μπορεί να έκανε κάτι. Αυτός που άρπαξε το παιδί γιατί χέρι το πήρε δεν έφυγε μόνο θα βρεθεί. Έχω καταθέσει τα πάντα στην αστυνομία τα πάντα. Κοντέψαμε να τρελαθούμε»», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι το παιδί είναι καλά.

Δήλωση του παππού

 

«Σας ευχαριστώ όλους και εσάς στο protothema.gr για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση. Βρέθηκε η Μαρία μου, βρέθηκε το παιδί μου, ζήσαμε μία απίστευτη περιπέτεια. Τώρα για μας είναι γιορτή που την κρατάμε ξανά στα χέρια μας», λέει εν τω μεταξύ ο πατέρας της μικρής Μαρίας, έπειτα από τον εντοπισμό της.

Ο πατέρας της Μαρίας-Ειρήνης

Το τρέμουλο της φωνής του προδίδει τη χαρά, την ανακούφιση, τον ενθουσιασμό, το τέλος του Γολγοθά που βίωσε η οικογένειά του όταν χθες η μικρή του κόρη εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τη μάντρα των αυτοκινήτων της επιχείρησης του πατέρα του όπου ο Αντώνης Πρίντεζης είχε πάει για να γιορτάσει το Πάσχα.

Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα για να εξαφανιστεί από το σημείο που έπαιζε η Μαρία. Το σοκ η αγωνία η έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε χθες η οικογένεια σε συνάρτηση με την εξαιρετική δουλειά του Χαμόγελου του Παιδιού και της Αστυνομίας οδήγησαν στο αίσιο τέλος της απαγωγής του τρίχρονου κοριτσιού που όπως λέει ο πατέρας της είναι πια στην αγκαλιά και την ασφάλεια της οικογένειας.

 

Η μάντρα από την οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή το παιδί


Η μητέρα και ο αδερφός της μικρής Μαρίας-Ειρήνης


Η θεία του παιδιού 

Πηγή: protothema.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.