Κάτοικος Αγίου Νικολάου ο νεαρός που δε θυμάται ποιος είναι…

Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών, ολοκληρώθηκε στις 17/05/16 η εξακρίβωση των στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου για τον οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 16/05/16. Πρόκειται για τον (επ) LLAZARI (ον) Mihali του Jani και της Maria, κάτοχο Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς, γεν. 08/11/1993 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αγ. Νικολάου Λασιθίου, για την κατάσταση του οποίου έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

 Όπως είχαμε γράψει χτες:

Βρέθηκε 22χρονος που δεν θυμάται ποιος είναι – Χρειάζεται βοήθεια

Ο εικονιζόμενος εντοπίσθηκε στις 28/04/16 στον παραθαλάσσιο οικισμό Σέσι Μαραθώνα Αττικής, επί της οδού Λ. Ραμνούντος, και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μαραθώνα. Τελεί υπό σύγχυση και δεν θυμάται τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Παρουσιάζει δυσκολίες επικοινωνίας με το περιβάλλον και από τις λίγες φορές που μίλησε ήταν στην Ελληνική γλώσσα, δηλώνοντας το όνομα Μιχάλης.

euresi





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.