Θερμό επεισόδιο στη Βουλή και απομάκρυνση βουλευτών της Χρυσής Αυγής (vid)

Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής για το ασφαλιστικό μετά από σοβαρό φραστικό επεισόδιο του υπουργού Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτη με τον χρυσαυγίτη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρ. Παππά.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο βουλευτής Λαγός  φωνάζοντας κατά του κ. Σκουρλέτη ενώ μπήκε μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας αστυνομική φρουρά μετά από κάλεσμα του προεδρεύοντα να τον απομακρύνει.

Από εκείνη τη στιγμή διακόπηκε η ζωντανή μετάδοση με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την ένταση ωστόσο να συνεχίζεται όπως και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και των υπουργών της κυβέρνησης.

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές έκαναν αλυσίδα γύρω από τον Λαγό προκειμένου να μην περάσει έξω.

Ο Ν. Βούτσης παρεμβαίνοντας είπε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα, με τον Ηλ. Κασιδιάρη να του φωνάζει ότι είναι ψεύτης.

Ο πρόεδρος της Βουλής έχει ζητήσει από τον Λαγό να αποχωρήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και η ένταση διατηρείται.

www.cnn.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.