Διεθνής διάκριση για δύο Χανιώτικες επιχειρήσεις: Τιμήθηκαν με το Superior Taste Award

Δύο Χανιώτικες επιχειρήσεις κατάφεραν να διακριθούν με το Superior Taste Award από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας.

Πρόκειται για τον κορυφαίο οργανισμό που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι κριτές επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη και φέτος, ανάμεσα στα – αρκετά – βραβεία που πήραν οι ελληνικές επιχειρήσεις ξεχώρισαν και δύο χανιώτικες:

1. ETANAP (ΕΤΑΝΑΠ), Στύλος Αποκορώνου

pinakas3

• Samaria Natural Table Water (2 αστέρια)

samaria1

2. APOLLONIA FARM, Χανιά

pinakas1

Apollonia Jam Marmelade Strawberry (2 αστέρια)

strawberry,

Apollonia Olive Oil PDO Kolimvari (2 αστέρια)

oliveoil

Τα βραβεία ανώτερης γεύσης είναι μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων, βασισμένη στην κρίση μεγάλων σεφ και γευσιγνωστών, εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης, χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.

Για τα βραβευμένα προϊόντα, το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (The Superior Taste Award) προσφέρει ένα δυνατό εργαλείο Μάρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει στην μακροπρόθεσμη διαφοροποίηση των αναλώσιμων προϊόντων (τρόφιμα και ποτά) στην αγορά

zarpanews.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.