Γιάννης Αγγελάκης: Η ερωτική απογοήτευση και τα παραπάνω κιλά

Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται για τον Γιάννη τις τελευταίες ώρες. Άλλα που ανταποκρίνονται στην αλήθεια και άλλα που μόνο σενάρια μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το σίγουρο είναι πως το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης πίσω από το παιδικό χαμόγελό του έκρυβε μια απογοήτευση. Φίλοι του μιλώντας στο blog μας έκαναν λόγο για ερωτική απογοήτευση που τον είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Αδιέξοδο που προσπαθούσε να ξεπεράσει στο φαγητό. Άλλοι εκτονώνονται στην γυμναστική άλλοι σε εργασιοθεραπεία και άλλοι στο φαγητό.

Αυτό επιβάρυνε πολύ τις αποδόσεις του. Μιλώντας άλλος φίλος και συνεργάτης του στο blog μου είπε: «Ερχόταν με δυο βαλίτσες στο χέρι , τις άφηνε κάτω ξεφυσούσε και τον περιμέναμε πέντε λεπτά να ηρεμήσει για να ξεκινήσουμε δουλειά».

Δυστυχώς ένας αξιόλογος και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Δεν θα μπώ στην διαδικασία να γράψω κι άλλα… σεβόμενος τις δύσκολες ώρες της οικογένειάς του.

Τι να πώ. Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του.

blogs.gossip





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.