Χιλιάδες επισκέπτες στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την Ημέρα Γνωριμίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται στο Πολυτεχνείο Κρήτης η “Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας”. Χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και πολίτες από όλη την Κρήτη έχουν περάσει από το πρωί της Δευτέρας τις πύλες του Ιδρύματος, στο πλαίσιο της «Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης», που διοργανώθηκε φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, διαλέξεις και πειράματα και συμμετείχαν στην καθημερινότητα του Ιδρύματος, ενώ όπως δήλωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί δράσεις όπως η «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας» βοηθούν σημαντικά τα παιδιά να προσανατολιστούν για τις σπουδές που θέλουν να ακολουθήσουν.
Επί ποδός ήταν από το πρωί της Δευτέρας όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης και 300 εθελοντές φοιτητές για να υποδεχθούν τους επισκέπτες που έφταναν στην Πολυτεχνειούπολη με πούλμαν από τα Χανιά και άλλους νομούς της Κρήτης.

Οι επισκέπτες ξεναγούνταν σε όλες τις Σχολές του Πολυτεχνείου, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό μαζί με τη βοήθεια φοιτητών πραγματοποιούσαν επιδείξεις πειραμάτων και παρέδιδαν διαλέξεις.

Οι πύλες θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.

haniotika-nea.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.