Μια Κρητική κριτική για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ | Βίντεο

Η Κρητική κριτική για το “Jesus of Nazareth” είναι η επικότερη Κρητική κριτική που έχει γίνει μέχρι τώρα. Γιατί εκεί στην Κρήτη, έχουν χιούμορ

Κρητικός με κριτική προφορά και πολλαπλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τον χώρο του pop culture. Η Κρητική κριτική δεν χτυπάει μόνο δράκους και ξανθούς βασιλιάδες, ζόμπι και καθηγητές χημείας.

Η Κρητική κριτική ξέρει και από Φράνκο Τζεφιρέλι.

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι άνθρωποι του KrhtikhKritikh, θα δείτε τη ζωή του Ιησού όπως παρουσιάζεται στην πασίγνωστη σειρά που την έχουν παρακολουθήσει μέχρι και οι ελληνικές πέτρες, με μια άλλη ματιά.

Για την ιστορία, η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977.

Το έργο του Τζεφιρέλι ήταν υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες στα σημαντικά βρετανικά βραβεία BAFTA-Award, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει ένα. Επίσης ήταν υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα αμερικανικά Emmy. Βραβεύτηκε σε τρεις τεχνικές κατηγορίες από το Εθνικό Ιταλικό Συνδικάτο Κινηματογραφικών Δημοσιογράφων (Sindacato Nazionale Giornalisti Cinematografici Italiani) με το βραβείο Nastro d’Argento.

Τα τελευταία χρόνια, η σειρά παίζεται κάθε Μεγάλη Εβδομάδα στη χώρα μας σημειώνοντας πάντα υψηλότατη τηλεθέαση. Άρα, spoilers, δύσκολα θα έχουμε εδώ.

Πάμε να δούμε την Κρητική κριτική:

 

 

agonaskritis





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.