Η ΑΝΕΚ παρουσίασε το ανακαινισμένο πλοίο ΚΥΔΩΝ | Photos

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου το νέο πλοίο της ANEK LINES του F/B ΚΥΔΩΝ στο λιμάνι του Ηρακλείου.

anek2Οικοδεσπότες ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιώργος Κατσανεβάκης, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης και φυσικά ο καπετάνιος του πλοίου κ. Στέλιος Κριθινάκης.

anek3Τον αγιασμό στο πλοίο, που θα εκτελεί τη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς από τον Ιανουάριο, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ, Ειρηναίος.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιώργος Κατσανεβάκης αναφέρθηκε στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τονίζοντας ότι το ΚΥΔΩΝ υπόσχεται άνετους, λειτουργικούς και αξιόπιστους πλόες, ενώ ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης υποσχέθηκε ταξίδια με άνεση και κρητική φιλοξενία.

anek4Στη συνέχεια ο Πλοίαρχος του ΚΥΔΩΝ Στέλιος Κριθινάκης ξενάγησε τους προσκεκλημένους από το χώρο του 7ου deck ως τις άνετες καμπίνες και τους κοινόχρηστους χώρους εξηγώντας ότι το πλοίο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, με δύο κύριες μηχανές και τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλούς πλοήγησης.

anek5

anek6

anek7Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον μπουφέ με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα.

neakriti.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.