Αξίζει πραγματικά Συγχαρητήρια!

Ένας αφοσιωμένος πατέρας, ο οποίος έδεσε πάνω του τον παράλυτο γιο του για μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει ανακηρυχτεί ήρωας στο διαδίκτυο. Ο Vito Parry, χρήστης του Imgur, δημοσίευσε το μικρού μήκους βίντεο με την λεζάντα: “Ανέβηκε ξανά το επίπεδο πατρότητας.”

Οι followers του συγκινήθηκαν από το βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές και αποκαλούν τον μπαμπά από την Πορτογαλία έναν από τους “πιο γ@μάτους μπαμπάδες που υπήρξαν ποτέ”.

Video Player

Στο βιντεάκι, ο πατέρας, ντυμένος με άσπρο μπλουζάκι και καφέ παντελόνι, έχει δέσει τον γιο του πάνω του με ειδικό εξοπλισμό για μωρά ο οποίος επιτρέπει στον γιο του να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Αν και ο συμπαίκτης του ρίχνει την μπάλα μακριά από το αγόρι, αυτό δεν το σταματά από το να χαμογελά χαρούμενος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους αναπηρία έχει, αλλά φαίνεται να μην μπορεί να περπατήσει. Οι χρήστες του Imgur βρήκαν το βίντεο συγκινητικό και ο AJWillikers δημοσίευσε: “Αυτό πραγματικά αγγίζει τις χορδές της καρδιάς μου”, ενώ ο Bellooch τον συγχαίρει για τη συμπεριφορά του σαν γονιό.

Ο IwasToldThereWouldBeCupcakes συγκινήθηκε από την έκφραση του προσώπου του γιου και έγραψε: “Αυτή είναι πραγματική χαρά.” Ο IdestroyTacoBurgers δημοσίευσε: “Κύριε, είστε πρωταθλητής.”

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί ο πατέρας στο βίντεο ονομάζεται Upsee από την εταιρία Firefly Friends. Περιέχει μία ζώνη για τους γοφούς που φοράει ο ενήλικας, έναν ιμάντα ασφαλείας για το παιδί και σανδάλια που τα φοράνε και οι δύο μαζί και κοστίζει 295 λίρες.

Πηγή: fanpage.gr

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.