Αστυνομικός παίζει «κουτσό» με άστεγο κορίτσι- Το βίντεο που έγινε viral

Δύο αστυνομικοί στην παράκτια πόλη Χάντινγκτον Μπιτς στην Καλιφόρνια έκαναν έρευνα για ύποπτο όχημα, όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια άστεγη μητέρα με την 11χρονη κόρη της. Όπως πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί μητέρα και κόρη ζούσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών έσπευσε αμέσως στην οργάνωση «Huntington Beach Homeless Task Force» για φροντίσει να βρεθεί κατοικία για τις δύο άστεγες ενώ ο συνάδελφός του παρέμεινε στο σημείο να παίξει με την 11χρονη. Ο αστυνομικός φαίνεται στο βίντεο να παίζει «κουτσό» για να διασκεδάσει την ανήλικη άστεγη και εκείνη δείχνει αμήχανη, καθώς όπως φαίνεται, δεν γνωρίζει το παιχνίδι.

Ο αστυνομικός της δείχνει πώς παίζεται το «κουτσό» και η 11χρονη προσπαθεί να δοκιμάσει και εκείνη να παίξει. Το τρυφερό βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο το αστυνομικό τμήμα της πόλης και μέσα σε δύο μέρες έγινε viral με 400.000 views.

Οι χρήστες λάτρεψαν το βίντεο όπως φάνηκε από τα σχόλια που ανάρτησαν. Μια χρήστης έγραψε ότι γνωρίζει τις δύο άστεγες επειδή πηγαίνουν στην ίδια εκκλησία με εκείνη και δήλωσε ότι προσεύχεται γι’ αυτές, ένας άλλος χαρακτήρισε τον αστυνομικό «καλό άνθρωπο», αλλά υποστήριξε ότι δεν παίζει σωστά το παιχνίδι, επειδή χρησιμοποιεί το χέρι του για να ισορροπήσει.

protothema.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.