θα είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας.. όσοι ψηφίσουν μέτρα, λέει το Πανελλαδικό Συντονιστικό των αγροτών

Να μην ψηφίσουν τα νομοσχέδια που πρόκειται να πάρουν το δρόμο της Βουλής προειδοποιούν τους βουλευτές οι αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής:

Σε εγρήγορση, και πανέτοιμοι να αντιδράσουμε με δυναμική και αποφασιστικότητα, σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ δεν έλαβε το μήνυμα των αγροτικών κινητοποιήσεών μας, δηλώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες του πρωτογενούς τομέα, που απαρτίζουμε την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.
Στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι ακόμα και από τα χωράφια μας παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και διαμηνύουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από τους 300 της Βουλής να οδηγήσουν στον αφανισμό των πρωτογενή τομέα, που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και τον κλάδο που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε γόνιμο έδαφος και έξω από την οικονομική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα το καλό των Ελλήνων πολιτών και καταναλωτών, δηλώνουμε κατηγορηματικά, έχοντας μελετήσει εκτενώς τα όσα σχεδιάζονται για τον πρωτογενή τομέα, ότι εάν ψηφιστούν τα μέτρα που προωθούνται για το ασφαλιστικό και φορολογικό, τότε η αντιστροφή του έντονα αρνητικού κλίματος που ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, θα μοιάζει άπιαστο όνειρο.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να μην ψηφίσουν τα νομοσχέδια που πρόκειται να πάρουν το δρόμο της Βουλής και τους υπενθυμίζουμε, όπως τους έχουμε ξεκαθαρίσει και κατ’ ιδίαν, ότι εάν το πράξουν θα είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας.

φωτογραφία: foto.kik





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.