Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Κουράκης

Προσωπικότητες με εμπειρία στον αθλητισμό και καλή μαρτυρία από την θητεία τους σε υψηλά πόστα της πολιτικής ή της δημόσιας ζωής, έχει βολιδοσκοπήσει σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπολίτευση της ΕΠΟ, αλλά και ο κ. Κοντονής, ώστε να υπάρξουν πειστικές προτάσεις για την προεδρία της ΕΠΟ κατά τη συνάντηση του τελευταίου με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα από ονόματα που παίζουν πολύ δυνατά είναι του πρώην υφυπουργού αθλητισμού και πρώην δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, με ιδιαίτερο πλεονέκτημα την γνώση του στα αθλητικά ζητήματα. Ο ίδιος έχει γίνει γνώστης της κίνησης, αλλά φέρεται να τον προβληματίζει ο φανατισμός που υπάρχει στους κόλπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η λίστα των προτάσεων που θα πέσουν στο τραπέζι της συνάντησης, περιλαμβάνει και άλλα πρόσωπα, με ενδεικτικό ένα από τη Βόρεια Ελλάδα, που μπορεί να πείσει για την τήρηση ίσων αποστάσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτάσεις προσώπων τέτοιου χαρακτήρα αφορούν και την κάλυψη του προέδρου της Super Leaque.

Οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Γιάννη Κουράκη, που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε όλες τις πλευρές του “τραπεζιού”.

 

 neakriti.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.