Ο Καμμένος έδωσε εντολή να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το υπουργείο….

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Militaire.gr έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο υπουργείο.

Το κλίμα γίνεται όλο και βαρύτερο στην Αθήνα , μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μεγάρου Μαξίμου. Στην μεσημεριανή συνάντηση που είχαν Τσίπρας και Καμμένος μπορεί να μην υπήρξε «μετωπική σύγκρουση», αλλά η αίσθηση που υπάρχει μετά από αυτή τη συνάντηση είναι ότι η υπόθεση Μουζάλα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις για την κυβέρνηση ,από αυτές που αρχικά υπολογίζονταν .

Το πρωί η παραίτηση Μουζάλα εθεωρείτο δεδομένη. Όσο περνούν οι ώρες όμως το κλίμα αλλάζει. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.