Συντετριμμένοι ο πατέρας και ο αδερφός του Παντελίδη…

Με τον ανείπωτο πόνο τους ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο Ασκληπιείο της Βούλας οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που υποβασταζόμενοι από συγγενείς και φίλους, ήρθαν να αναγνωρίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η μητέρα του βρίσκεται στο νοσοκομείο ενώ έχει και την βοήθεια ειδικών ψυχολόγων.

Η σωρός του άτυχου άνδρα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βούλας και πλέον αναμένεται ανακοίνωση απο τον στενό του κύκλο, για να επιβεβαιωθεί και οριστικά το γεγονός του τραγικού θανάτου του Έλληνα τραγουδιστή.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πώς χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μιλούν ψιθυριστά για το περιστατικό και μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους αναρωτιούνται πώς μπορεί να συνέβη αυτό το τροχαίο δυστύχημα. Στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών βρίσκονται και οι άνδρες τις Τροχαίας, αμήχανοι προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

notosnet.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.