Βρέθηκε κρυφός κινητήρας σε ποδήλατο αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η ίδια αρνείται κλαίγοντας τα πάντα και υποστηρίζει ότι ήταν άλλου και το πήρε κατά λάθος 

Κρυφό κινητήρα, χωμένο μέσα σε ποδήλατο βελγίδας αθλήτριας ανακάλυψαν οι έλεγχοι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η Van den Driessche Femke δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήταν δικό της το ποδήλατο, αλλά ήταν ενός φίλου της που προπονιόταν μαζί της και το πήρε κατά λάθος για να τρέξει στους αγώνες, νομίζοντας ότι είναι το δικό της.

946953_φεμκε2Σε μια συναισθηματική συνέντευξη στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Sforza και ανάμεσα σε δάκρυα,η Φέμκε, έχοντας στο πλάι τον πατέρα της, είπε: «Δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτό. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το ποδήλατο. Ένιωσα έκπληκτη… Δεν είναι το ποδήλατό μου. Έγινε λάθος “.

946954_φεμκε4

Η 19χρονη βρέθηκε στο κέντρο της θύελλας μετά την ανακάλυψη του κινητήρα μέσα στο πλαίσιο του ποδηλάτου ενωμένου με καλώδια που υπήρχαν κάτω από τη σέλα. Τώρα αντιμετωπίζει τουλάχιστον εξάμηνο αποκλεισμό αλλά και περίπου 20 χιλιάδες ελβετικά φράγκα πρόστιμο.

Η Φέμκε υπερασπίστηκε με κλάματα την αθωότητα της και όταν ρωτήθηκε αν αυτό θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της καριέρας της είπε, «ναι, έτσι νομίζω.”

lifo.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.