12χρονη μάζεψε 1.000 παλτά για τους άστεγους

Μέρες γιορτών, μέρες χωρίς σχολείο και διάβασμα, δηλαδή πιο απλά ώρα για παιχνίδι. Αυτά είναι όμως για τα άλλα παιδιά. Μία 12χρονη είχε άλλα σχέδια.

Η Μακένα Μπρίντινγκ Γκούντριτς προτίμησε να σκεφτεί κάποιους άλλους όταν οι γιορτές άρχισαν να πλησιάζουν. Ετσι, αποφάσισε να συγκεντρώσει παλτά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τελικά, κατάφερε να μαζέψει 1.000 πανωφόρια και φούτερ με κουκούλες, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα σε σπίτια, ζητώντας να την βοηθήσουν να ενισχύσει τους άστεγους.

«Κάνει πολύ κρύο τη νύχτα και ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν θα υπάρχουν άστεγοι που θα κυκλοφορούν χωρίς μπουφάν ή κουβέρτες. Ηθελα απλά να ξέρουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εκείνους», εξήγησε η μικρή από την Αριζόνα, μιλώντας στο People.

Παρά τα 12 χρόνια της, δεν άρχισε τώρα να αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση. Αντίθετα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσω ενός οργανισμού που έχει ιδρύσει, αρχίζει πριν από τις γιορτές να μαζεύει παλτά και μπουφάν από τη γειτονιά της, για τους άστεγους

«Κάτι μικρό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλω να διαδοθεί αυτό. Λίγη καλοσύνη μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους», εξήγησε η πιτσιρίκα.

iefimerida.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.