ΌΛΗ η Κρήτη στο πλευρό των δύο αστυνομικών που δίνουν τη μάχη τους …….

Οι αστυνομικοί της Κρήτης αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και δράσεις το προσεχείς χρονικό διάστημα σε Ηράκλειο και Χανιά, για την οικονομική ενίσχυση των τραυματισθέντων αστυνομικών και συγκεκριμένα, για τον Ανθυπαστυνόμο Λεονταράκη Κωνσταντίνο και Δόκιμο Υπαστυνόμο Παπαδογεωργάκη Βαρδή.

Προγραμματίζονται εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού με την αρχή να γίνεται σήμερα Κυριακή (10/1) στον φιλικό αγώνα Βόλεϊ μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ – ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ» που θα διεξαχθεί στις 18:30μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Προγραμματίζεται κοπή πίτας της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00΄ στο κέντρο διασκέδασης «Ευτυχία Palace» στα Χανιά.

Τα έσοδα των εκδηλώσεων αυτών θα διατεθούν για την κλινική αποκατάσταση των δύο αστυνομικών που δίνουν τη δική τους “μάχη”.

Η ανακοίνωση, της Ένωσης Αστυνομμικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου :

“Η Ένωσή μας συγχαίρει την ομάδα VOLEY του Ο.Φ.Η., αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση του φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας του φίλου, συναδέλφου και μέλους μας Κώστα ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του και να είναι πάλι κοντά μας.

Τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας, αυτές τις δύσκολες περιόδους, διατηρεί τη συνοχή και τα ιδανικά της και ότι η φιλία και η αγάπη προς το συνάνθρωπο ευτυχώς παραμένουν αξίες αναλλοίωτες. Το Δ.Σ. μας αποφάσισε να στηρίξει την εκδήλωση αυτή τόσο με οικονομική συνεισφορά όσο και με την φυσική μας παρουσία”.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.