Τραγανές ροδέλες μήλου με μέλι

Γρήγορο πρωινό με άρωμα κανέλας και υπέροχη γεύση μελιού.

Θα χρειαστείς

  • 3 μήλα
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φακελάκι μπέικιν
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • λάδι
  • κανέλα
  • μέλι

μηλο

Εκτέλεση

Καθαρίζεις και κόβεις τα μήλα σε ροδέλες. Σε ένα μπολ ανακατεύεις το αλεύρι με το μπέικιν και τη ζάχαρη. Σε ένα τηγάνι ρίχνεις το λάδιο και μόλις ζεσταθεί ρίχνεις μέσα τα μήλα αφύ πρώτα τα βουτήξεις στον χυλό που έφτιαξες. Όταν πάρουν χρυσό χρώμα είναι έτοιμα, τα αφαιρείς από το τηγάνι και αφού τα αφήσεις σε απορροφητικό χαρτί για λίγο, τα πασπαλίζεις με κανέλα και ρίχνεις αρκετό μέλι.

enallaxnews.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.