Τα δύο σενάρια για την εξαφάνιση των δύο φίλων στο Αιτωλικό (βίντεο)

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Αιτωλικό.

Ο Γιάννης και ο Βασίλης είχαν βγει για να διασκεδάσουν, όμως τα ίχνη τους χάθηκαν τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής και μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκονται ή τι τους έχει συμβεί. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο θέλει τους δύο νέους να είχαν κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητό τους καθώς επέστρεφαν από την έξοδό τους, ενώ το δεύτερο να βρέθηκαν στο λανθασμένο σημείο τόπο τη λανθασμένη στιγμή.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνέχιζαν από το πρωί της Κυριακής τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Την ίδια ώρα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Συγκεκριμένα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών.

Σημειώνεται πως οι έρευνες, οι οποίες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν, εξάλλου, ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης. Οι αρχές είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

,
.koutipandoras.gr




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.