Ο ΓΙΟΣ και 2 ακόμα άτομα φέρονται ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού από το Σφηνάρι Χανίων.οι τρεις για τη δολοφονία του ζευγαριού στο Σφηνάρι

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα οι τρεις προσαχθέντες από την αστυνομία, ανάμεσα τους και ο γιος,  που φέρονται ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού από το Σφηνάρι Χανίων.

Σιωπηλοί πέρασαν την πόρτα των Δικαστηρίων. Ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες και στους τρεις και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

11 μήνες  μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε στο Σφηνάρι Κισάμου Χανίων, στις 17 Φεβρουαρίου 2015, ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης…

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ανάμεσα στους τρεις προσαχθέντες στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, είναι ο 47χρονος, μικρός γιος της οικογένειας!

Μαζί με τον 47χρονο γιο, έχουν προσαχθεί άλλοι δύο Χανιώτες, ένας 33χρονος και ένας 48χρονος οι οποίοι έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης, όλο αυτό το διάστημα οι αρχές παρακολουθούσαν τις κινήσεις του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του ηλικιωμένου ζευγαριού, καθώς υπήρχαν από την αρχή οι υποψίες ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και η πόρτα της εισόδου του σπιτιού που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, δεν ήταν παραβιασμένη.

Κάποια στιγμή ο 47χρονος ήρθε σε επαφή με έναν από τους δύο κακοποιούς και αυτό προβλημάτισε τις αρχές οι οποίες προχώρησαν σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Τότε διαπίστωσαν πως υπήρχαν ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ τους, τις ημέρες του φονικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ήρθε στο φως το χρονικό της δολοφονίας. Από τους τρεις, την πιο σκληρή στάση κράτησε ο 47χρονος γιος ο οποίος κρατούσε το στόμα του κλειστό στους αστυνομικούς.

Περίμενε έξω από το σπίτι και οι άλλοι βασάνιζαν φρικτά τους γονείς του…

Όπως προέκυψε όμως, ο 47χρονος την ώρα του φονικού ήταν έξω από το σπίτι του 78χρονου πατέρα του  και της 66χρονης μητέρας του. Οι άλλοι δύο μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν τα βασανιστήρια στο ηλικιωμένο ζευγάρι προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρύψει τα χρήματα τους, για τα οποία φέρεται να τους είχε ενημερώσει ο τρίτος τους συνεργός, ο γιος του ζευγαριού…

Οι ηλικιωμένοι δεν έσπασαν τη σιωπή τους και τους περίμενε το τραγικό τους τέλος. Ο 78χρονος είχε θανατηφόρο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η 66χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από χτύπημα στο κεφάλι.

Εν τω μεταξύ, μόλις ο μεγαλύτερος γιος ενημερώθηκε για την υπόθεση πήγε στο αστυνομικό μέγαρο, όπου χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί για να τον συγκρατήσουν, για να μην ξεσπάσει την οργή του, εναντίον του αδερφού του. Να θυμίσουμε ότι εκείνος βρήκε τους γονείς του νεκρούς, καθώς τους καλούσε στο τηλέφωνο και εκείνοι δεν απαντούσαν. Όταν πήγε σπίτι, τους βρήκε σε μια λίμνη αίματος… Κατέρρευσε αντικρύζοντας τον αδερφό του να κατηγορείται για την δολοφονία των γονιών τους.

Ευτυχία Πενταράκη

 neatv.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.