Δοξολογία για το νέο έτος παρουσία Παυλόπουλου και Τσίπρα

Στον Ιερό Ναό Aγίου Διονυσίου Αθηνών τελέστηκε, χοροστατούντος του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, η δοξολογία για το νέο έτος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη της κυβέρνησης, μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλος και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, βουλευτές, καθώς και οι ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας της χώρας.

Χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής των Επιτηρητικών Φυλακίων «5» στη Νέα Βύσσα Έβρου και «Φαρμακονησίου» στο Ανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και τους επικεφαλής της φρεγάτας «Σαλαμίς» και της 135 Σμηναρχίας Μάχης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους στρατευμένους και τους εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την αποτελεσματικότητα και την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν το καθήκον τους και το εθνικό τους έργο, φυλάσσοντας τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομίλησε μέσω δορυφόρου με τους καπετάνιους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν από Μεξικό προς Χιούστον το πρώτο και στον Ινδικό Ωκεανό το δεύτερο και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.