Παμπ κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, επειδή ο DJ έπαιξε την «Πέππα το γουρουνάκι», όταν μπήκαν δύο αστυνομικοί

Μία παμπ στην Ουαλία μπήκε στο στόχαστρο των αρχών και κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, γιατί όταν μπήκαν για έλεγχο δύο αστυνομικοί, ο DJ έπαιξε το μουσικό θέμα της «Πέππας το γουρουνάκι».

Η παμπ Cooney’s στο Llandudno «τιμωρήθηκε» με επανέλεγχο της άδειάς της μετά από ένα περιστατικό τον περασμένο Οκτώβρη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο DJ, έκανε ήχους που παρέπεμπαν σε γουρούνια. Το παράπονο στην επιτροπή αδειών, έγινε γιατί υπήρχαν κατηγορίες ότι αυτό συνέβη πολλές φορές από τον Απρίλιο του 2014.

Τώρα ο ιδιοκτήτης της παμπ, Michael Cooney έλαβε επίσημη προειδοποίηση και οποιαδήποτε παράβαση τους επόμενους έξι μήνες θα του κοστίσει την άδεια.

Όταν ρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης από την επιτροπή, για τον  DJ που έπαιξε το τραγούδι, είπε ότι συνεχίζει να εργάζεται στην παμπ, τονίζοντας ότι είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά. Ο ιδιοκτήτης είπε στην επιτροπή ότι έκανε παρατήρηση στον DJ και ότι τώρα δεν πίνει ούτε ένα ποτό και η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.