ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ 1.300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Γιατί πριν 1 μήνα έλεγες ότι δεν θα γίνουν κατασχέσεις σε χρέη κάτω από 5.000, αλλά το σπίτι της γυναίκας το πήρες για 1300 ευρώ ;;

ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !

Ο ας πούμε πρωθυπουργός, πριν ούτε ένα μήνα, οριόταν στη Βουλή των Ανθελλήνων, ότι δεν θα γίνει καμία κατάσχεση σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης. Ότι δεν θα γινόταν ΚΑΜΙΑ κατάσχεση σε πρώτη κατοικία για χρέη κάτω από 5.000€.

katasxesi-2

Γελάστε κόσμε γιατί πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε κατασχετήριο πρώτης κατοικίας σε φίλη των “κατοχικών Νέων”. Προσέξτε όχι ειδοποίηση κατάσχεσης, αλλά ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και μάλιστα για την γελοία οφειλή των 1300 ευρώ.
Το καλύτερο τα κουμάσια υπάλληλοι όπως θα δείτε στην έκθεση που συνέταξαν αποτίμησαν χωρίς κανένα αντικειμενικό μέσο, την αξία του σπιτιού 90 τμ, σε μόλις 30.000 κατά την «ελεύθερη κρίση» όπως λέει και το κατασχετήριο.

Η γυναίκα αυτή ΠΟΤΕ δεν κλήθηκε στην εφορία για εξηγήσεις.

Η γυναίκα αυτή ΠΟΤΕ δεν κλήθηκε σε ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ούτε σε κανένα άλλο δικαστήριο να υπερασπισθεί στον εαυτό της και την περιουσία της.

Λαμόγια ελάτε να κάνετε τις κατασχέσεις! Ελάτε ρε και οι ψυχές που θα πάρετε θα είναι πολλές, πάρα πολλές.

ΥΓ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ: Ήδη την φίλη αναγνώστρια η οποία είναι φυσικά απεγνωσμένη την έχουμε κατευθύνει σε οργανώσεις προκειμένου να την βοηθήσουν. Όμως πρέπει όλοι να είμαστε πλεον σε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ετοιμότητα.

http://anaktisis.net

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.