«Θύελλα» στο Facebook με την επίθεση Κρανιδιώτη στον σύντροφο του Χατζησάββα με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Προκαλεί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο Φαϋλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook και με αφορμή την αντίδραση του συντρόφου του εκλιπόντος Μηνά Χατζησάββα. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο χαρακτηρίζοντας τον «αξύριστη χήρα», υποστηρίζει εμμέσως πως η στάση του συντρόφου του ηθοποιού δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη με τις επιλογές που είχε κάνει ο Μ.Χατζησάββας ενώ μετά την αρχική ανάρτηση ακολούθησαν και άλλες με αναφορές στους ομοφυλόφιλους, τη σχέση τους με την Αριστερά και τοποθετείται περί «πολιτικής ορθότητας».

Στην πρώτη ανάρτηση ο Φ.Κρανιδιώτης αναφέρει: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».
kranidiotis

Και οι αναρτήσεις που ακολούθησαν:

Όποτε πετυχαινετε την πολιτική ορθότητα, να μην ξεχνάτε ποτέ να σκουπισετε τα παπούτσια σας πάνω στα μούτρα της.
Κάνεις σκληρή κριτική σε gay ή διαφωνεις με μαλακιες που λένε ή κάνουν, είσαι “ομοφοβικός”. Άμα δε το gay συμπίπτει με αριστεριλικι, σύμφωνα συμβιωσης, κλπ, τότε μιλάμε για τα Άγια των Αγίων να ‘ούμ’. Με gay επιτρέπεται να διαφωνούμε μόνο για το αν μας αρεσει πχ ο τραχανάς. Άπαξ και διαφωνεις με άλλες συμπεριφορές ή την μοδερνα πολιτική αντζεντα τους, τότε αρχιζουν οι τσιριδες κι οι ταμπελες. Στα μέζεα μας.
Ενας σοβαρός άνθρωπος, μεγάλος καλλιτέχνης, επιλεγει επι σχεδόν 70 χρόνια που έζησε, να κρατάει την προσωπική του ζωή και τις ερωτικές επιλογές του μακριά από τα ματια του κόσμου. Προφανώς έτσι γούσταρε, ήταν επιλογή του. Και τώρα τον βγαζουν λεζάντα. Βρες το λάθος.

 

Himmel Gott, επληροφορηθην πως αγανάκτησε και με έβρισε ο Αντύπας Καρίπογλου. Ενα gay φιλελεφτ κολιμπρί αυτοκτόνησε μέσα σε μια κούπα εσπρέσσο φρέντο ντεκαφεϊνε με στέβια (και κανέλλα).

Μαζί με τους φιλελεφτ, τα οργισμένα φρικια, κάτι ποταμίσια μπακακακια, ρεταλια του Μάνου κλπ, συνασπίζονται σε “πολιτικά ορθές” αντιδρασεις και κάτι γλειφτες ντιντηδες, απο αυτους που μείνανε με τη μπανάνα στο χερι στις 29/11/2009. Ακόμη πονάει. Είναι σκληρό να έχεις μαζί σου την μειοψηφικη μαφια των ΜΜΕ, να είσαι μέσα στην “μόδα” και η πλειοψηφία παντα να φτυνει τις ιδεοληψιες σου.

Αρέσει σε 222 · 33 σχόλια · 3 κοινοποιήσει
 .huffingtonpost.gr

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.