Η Παραδεισένεια παραλία της Κρήτης που μάγεψε την Πολωνή φωτογράφο Elwira Kruszelnicka

Η Πολωνή φωτογράφος Elwira Kruszelnicka επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι την Κρήτη, και μαγεμένη από την άγρια ομορφιά του νησιού, έσπευσε να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα ύμνο σε μία συγκεκριμένη παραλία.

1

Η Elwira εξοπλισμένη με τους επαγγελματικούς της φακούς, απαθανάτισε το γαλάζιο της κρητικής θάλασσας που παντρεύεται με το λευκόχρυσο των παραλιών της, και σγμοσίευσε τις φωτογραφίες της, στην ιστοσελίδα Bored Panda, με τον τίτλο:

Βρήκα τον παράδεισμό μου στις άγριες παραλίες της Κρήτης”.

2

Αν και η ομορφιά του νησιού είναι αδιαμφισβήτητη, έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε για αυτό, όποτε σκλαβώνει την καρδιά ενός ακόμα ξένου, χαζεύοντας τα όμορφα τοπία του, τα οποία το μάτι δεν χορταίνει να βλέπει.

4

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν πρωταγωνιστής είναι ο γιος της Elwira, ο οποίος ποζάρει, κολυμπάει και χαίρεται το καλοκαίρι.

“Εδώ είναι μερικά πλάνα από μια πολύ γοητευτική και πολύ άγρια παραλία στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα”, γράφει η ίδια.

6

Η παραλία δεν είναι άλλη από τα Σειτάν Λιμάνια, στη δυτική Kρήτη, 20 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Αν δεν την έχετε επισκεφθεί, σημειώστε την για μία μελλοντική απόδραση, αλλά αν θέλετε ηρεμία, καλό θα ήταν να την αποφύγετε τον Αύγουστο…

Περισσότερα για τα : Σειτάν Λιμάνια

7

πηγή:pathfinder.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.