Αρχίζουν τα μαθήματα σκακιού στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ξαναρχίζουν τα μαθήματα σκακιού για τη νέα περίοδο 2015 – 2016.

Το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ στεγάζεται στην αίθουσα δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού γηπέδου (Ισαύρων 93, Καμίνια, τηλ. 2810-311525 ή 6973409970), με πλήρως εξοπλισμένη σκακιστική βιβλιοθήκη και με τα απαραίτητα προγράμματα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 5-8 μμ και Σάββατο στις 2-6 μμ, ενώ θα λειτουργήσουν τμήματα και άλλες ώρες, καθώς και τα πρωινά του Σαββάτου.

Με την καθιέρωση της ομάδας του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής οι απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αυξημένες και γι’ αυτό παρέχεται στους αθλητές μας η δυνατότητα για ιδιαίτερη προπονητική υποστήριξη μέσω skype από διακεκριμένους διεθνείς μαιτρ.

Υπεύθυνοι προπονήσεων είναι ο ομοσπονδιακός μαίτρ Στέφανος Γρατσέας, καθώς και ο FIDE instructor Σταύρος Λυράκης. Την ομάδα των εκπαιδευτών του τμήματος συμπληρώνουν οι αθλητές της ομάδας Μανόλης Φραγκιαδάκης και Γιώργος Πρεδευτάκης.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.