Γ. Γραμματικάκης: Ο Τσίπρας επέδειξε συμπεριφορά εθνικού ηγέτη

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, για τη σημερινή «θεσμική» Ευρώπη και τις προοπτικές της μίλησε διεξοδικά στο «Κόκκινο» και τον Διονύση Ελευθεράτο ο ευρωβουλευτής του «Ποταμιού», καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης.

Ο ευρωβουλευτής εξήρε τις κινήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός κατά τις τελευταίες ημέρες και διατύπωσε την άποψη ότι, όσο κι αν η συμφωνία κομίσει επώδυνα μέτρα για την ελληνική κοινωνία, δεν χάνονται οι ελπίδες και οι δυνατότητες για μια καλύτερη πορεία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει εκπονηθεί κάποιο «Plan B», ούτε «Plan C» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Μιλώντας για την Ευρώπη, ο κ. Γραμματικάκης ανέφερε ότι διατηρεί την αισιοδοξία πως θα αλλάξει σταδιακά η εικόνα της σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Κατέγραψε δε στα θετικά δεδομένα της περιόδου των διαπραγματεύσεων το γεγονός ότι βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων θέματα όπως, η οικονομία, η λιτότητα, η πολιτικά ανολοκλήρωτη Ευρωπαϊκή Ένωση.

via





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.