Τα παιδιά θα είναι οι πρωταγωνιστές στο Ηράκλειο

Την δική τους κερκίδα θα έχουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Κρήτης, στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Ηράκλειο (20-21/6).

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προχώρησαν στην δημιουργία κερκίδας, στην οποία οι μικροί μαθητές θα είναι πρωταγωνιστές στην γιορτή που θα στηθεί στο Παγκρήτιο στάδιο, καθώς θα αποτελούν τους …VIP των αγώνων.

paidiki_diapisteusiΤην παιδική κερκίδα συντονίζει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ». Οι 30 εθελοντές της Ηλιαχτίδας θα υποδεχτούν τα παιδιά-θεατές (με τους συνοδούς τους) στην κερκίδα 11 και 12 του Παγκρητίου Σταδίου προσφέροντας τους το χαμόγελο αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση όπου αυτό χρειαστεί, προκειμένου να απολαύσουν τους αγώνες με ασφάλεια.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, οι πρωταθλήτριες της Κρήτης Ειρήνη και Αννα Βασιλείου επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου και μίλησαν με τους μικρούς μαθητές.

heraklion2015.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.