Προσλήψεις: 450 αποφοίτων Λυκείου στη ΔΕΗ και 465 εφοριακοί στη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων –

Ευκαιρίες διορισμού σε πτυχιούχους με προσόντα αλλά και αποφοίτους Λυκείου προσφέρει το ΑΣΕΠ μέσω των προκηρύξεων που «τρέχουν» τον Ιούνιο.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η προκήρυξη 3Κ/2015 που αφορά στην πρόσληψη 450 υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΕΗ ΑΕ. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν κυρίως: Τεχνικούς Ορυχείων, Τεχνικούς Δομικών Εργων, Χειριστές Μηχανημάτων Εργων, Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Αναλυτές-Προγραμματιστές.

Στο μεταξύ ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από πτυχιούχους οικονομικών και νομικών σχολών στην προκήρυξη 2Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 465 θέσεων (ειδικότητας ΠΕ Εφοριακών) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Επίσης έρχονται: 221 εποχικές θέσεις σε δήμους, ΔΕΗ, υπηρεσία Ασύλου & Σχολή Υγείας 2.852 προσλήψεις για 5 μήνες στα νοσοκομεία 3.477 συμβάσεις σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΟΓΑ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία 2.587 θέσεις σε μουσεία & αρχαιότητες

aftodioikisi.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.