Ο υπουργός οικονομικών επέλεξε να μην καθίσει στα έδρανα της αίθουσας.

Καθισμένος στο πάτωμα της αίθουσας της Γερουσίας της Βουλής αντί τα έδρανα άκουσε σήμερα το μεσημέρι ο Γιάνης Βαρουφάκης την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπραστην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός, ο υπουργός Οικονομικών βρισκόταν κοντά στην είσοδο της αίθουσας ακούγοντας με προσοχή τον πρωθυπουργό.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, η Ελλάδα δεν αναμένεται να προσέλθει στο προσεχές Eurogroup της Πέμπτης με νέες προτάσεις, ενώ σε ομιλία του τη Δευτέρα στην Κρήτη ο Γιάνης Βαρουφάκης επέμεινε στην άποψη ότι υποχρέωση των θεσμών παραμένει η διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Ï õðïõñãüò Ïéêïíïìéêþí ÃéÜíçò ÂáñïõöÜêçò (A) óôç óõíåäñßáóç ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ, óôçí áßèïõóá Ãåñïõóßáò ôçò ÂïõëÞò, ÁèÞíá, ôçí Ôñßôç 16 Éïõíßïõ 2015.   ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

fortunegreece.com





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.