ΟΑΕΔ: Θα πιστωθούν κανονικά τα επιδόματα την Τετάρτη

Κανονικά θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, όπως συμβαίνει επί σειρά ετών» αναφέρει σε δήλωσή της με αφορμή σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων, η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Μαρία Καραμεσίνη.

«Οι δικαιούχοι όλων των παροχών και των επιδομάτων του ΟΑΕΔ δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Οι λογαριασμοί των δικαιούχων του ΟΑΕΔ θα συνεχίσουν να πιστώνονται κανονικά, κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, όπως συμβαίνει επί σειρά ετών», διαβεβαιώνει η κ. Καραμεσίνη.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, από την Τετάρτη 1η Ιουλίου, αναμένεται να πιστωθούν, οι λογαριασμοί των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, ενώ από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 τα επιδόματα αφερεγγυότητας, τα επιδόματα του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, (ΕΤΑΠ – ΜΜΕ), τα φοιτητικά βοηθήματα, οι πληρωμές των Επαγγελματικών Σχολών του Οργανισμού (ΕΠΑΣ) και τα ειδικά βοηθήματα βιομηχανίας ζάχαρης.

Τέλος, από την Παρασκευή 3 Ιουλίου τα επιδόματα και οι παροχές ανεργίας, τα επιδόματα επίσχεσης, τα βοηθήματα αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, οι σπουδαστικές άδειες και τα συμπληρωματικά επιδόματα μητρότητας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.