Νεφώσεις και βροχή προβλέπονται σήμερα…

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την Κρήτη και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015. Παράλληλα, πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου), 21 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.