Ελεύθερη είσοδος στο Ηράκλειο

Τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων καλούνται να αγκαλιάσουν οι κάτοικοι του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης και να υποστηρίξουν την ελληνική ομάδα στην προσπάθεια της να βρεθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού στίβου.
Στις 19 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προσπάθεια της Εθνικής με αντίπαλες τις ομάδες Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία και Λετονία.
Οι αγώνες θα γίνουν στο Παγκρήτιο στάδιο και η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα έντονο διήμερο δράσης και θεάματος, παρακολουθώντας μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, που έχουν γίνει στη χώρα μας.
Ιδιαίτερη σημασία για τη διοργάνωση έχει και η δημιουργία της παιδικής κερκίδας. Περίπου 4.500 παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα πάρουν διαπίστευση, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί με τους συνοδούς τους, το αθλητικό γεγονός. Η είσοδος των παιδιών στο στάδιο θα γίνει αρχικά από τη θύρα 19 και όταν ο χώρος αυτό γεμίσει θα γίνεται από τις θύρες 18, 17 και 16.

http://sportsfeed.gr/





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.