H TUI επιβεβαίωσε το τέλος της Thomson και First Choice (σε 2-3 χρόνια)

Η TUI επιβεβαίωσε σήμερα τις πληροφορίες για τη σταδιακή μετάβαση σε ένα ενιαίο εμπορικό σήμα σε όλες τις αγορές της, σηματοδοτώντας το τέλος της Thomson και First Choice, δύο από τις πιο γνωστές μάρκες διακοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Peter Long, η μετάβαση προς το εμπορικό σήμα TUI θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό εμπορικό σήμα.

«Δεν υπάρχει βιασύνη, καμία επείγουσα ανάγκη, όλα θα πρέπει να γίνουν με πολύ ελεγχόμενο τρόπο”, δήλωσε ο κ.Long, προαναγγέλοντας ότι η μετάβαση στο ενιαίο brand TUI θα ξεκινήσει από τις μικρότερες αγορές της TUI, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Τα διιδάγματα από αυτή τη διαδικασία θα ληφθούν υπόψη για την ενοποίηση του brand και στις άλλες αγορές.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η μεγαλύτερη αγορά της TUI, θα είναι η τελευταία σε όλη αυτή διαδικασία σε 31 χώρες, που έχει παρουσία ο Όμιλος. Εκτιμάται ότι θα χρειασθούν δυο με τρία χρόνια για να καταργηθεί το σήμα του Thomson, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού δημιουργήθηκε πριν από 50 χρόνια, καθώς και της First Choice, που λειτουργεί από το 1970 με διάφορες ονομασίες.

Η TUI, εκτός από αυτές τις δυο μάρκες, κατέχει πάνω από το 70% σε άλλα μικρότερα εμπορικά σήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των Crystal, Hayes & Jarvis και Sovereign.

tornosnews.gr



TAG


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.