Η αρχαιολογία ζητά την ακύρωση της εκδήλωσης για τις φυκτωρίες!! Δε θα πάει ποτέ ο τόπος μας μπροστά!

Η Αρχαιολογία με έγγραφο της προς τον εισαγγελέα Ηρακλείου ζητάει την ακύρωση της εκδήλωσης για τις φρυκτωρίες!!! Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακήη 17 Μαίου

Ήδη υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση για τη μη πραγματοποίηση του ανάμματος.Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση για την εξέλιξη.

Σαν πρώτο σχόλιο από τους διοργανωτές:

Γι αυτό αυτός ο τόπος με τα τόσα καλά έχει καταντήσει σε τέτοια χάλια.Μια ενέργεια που θα δώσει τεράστια προβολή στον τόπο μας κολλάει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.Οι υπηρεσίες που δεν ενδιαφέρθηκαν τόσα χρόνια για την προστασία αυτών των χώρων και δεν τους ανακήρυξαν ούτε καν προστατευόμενους τώρα έρχονται με περίσσια ευαισθησία-υποκρισία να τους “προστατέψουν” από εμάς. Σε εμάς εξαντλούν όλη τους την νομιμότητα? Και μάλιστα σε μη κηρυγμένους από τους ίδιους αρχαιολογικούς χώρους?Αυτές οι αγκυλώσεις δεν αφήνουν αυτό τον τόπο να πάει μπροστά.Αντί να επιβραβευτεί αυτή η ενέργεια, διώκεται με βάσει το περίφημο γράμμα του νόμου!!!

11038925_834053096665421_4218353561575075562_n

 





3 thoughts on “Η αρχαιολογία ζητά την ακύρωση της εκδήλωσης για τις φυκτωρίες!! Δε θα πάει ποτέ ο τόπος μας μπροστά!

  1. AvatarΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ\

    ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΊΑ ΕΚΤΈΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΤΩΑΣ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΉΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΠΑΑΑΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΠΡΟΣΕΎΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ Η ΤΗΝ ΒΟΥΔΟΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΏΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΉΘΗΚΑΝ

    Reply
    1. AvatarΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΩΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ….!!! ΜΕ ΔΩΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.