Σάλος με ανάρτηση υπαλλήλου της γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που υβρίζει τους γονείς του Παύλου Φύσσα σε Facebook και Twitter.
Ο Πέτρος Κορμικιάρης σχολιάζοντας τη συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ».

Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;»
Μάλιστα σε άλλη ανάρτησή του υποστηρίζει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν… ατύχημα!

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Πέτρος Κορμικιάρης εργάζεται από το 1991 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το αναφέρει και ο ίδιος στα στοιχεία στους λογαριασμούς του στο twitter αλλά και το Facebook. Στο Facebook μάλιστα αναφέρει ότι εργάζεται και στο σάιτ της Χρυσής Αυγής.

topontiki.gr







