Προσφορά στα παιδιά των Τουριστών βιβλία και ηλεκτρονικό υλικό για την Ελιά και το Λάδι

«Ευαισθητοποίηση νεολαίας για την υγιεινή, γευστική και πολιτιστική αξία του Ελαιολάδου»  προς  στους ξένους Τουρίστες και στα παιδιά τους, επιχειρεί ο ΣΕΔΗΚ, με πρόσκληση που απευθύνει προς τις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κρήτης μέσω των Ενώσεων Ξενοδόχων στους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.

Η εκστρατεία  αυτή   οργανώνεται από τον ΣΕΔΗΚ και τον «Παγκόσμιο Οργανισμό Ελαιοκομίας» σε συνεργασία με Δήμους , Σχολεία και Τουριστικές Επιχειρήσεις της Κρήτης,  έχει ήδη ολοκληρώσει την 1η φάση της η οποία απευθύνονταν σε παιδιά Σχολείων της Κρήτης.

Στην 2η φάση ο ΣΕΔΗΚ  επιχειρεί προσέγγιση προς τα παιδιά των ξένων  τουριστών της Κρήτης και με έγγραφο του μέσω των Συλλόγων και Ενώσεων   Ξενοδόχων Κρήτης προσκαλεί τις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η δράση αυτή περιλαμβάνει   δωρεάν προσφορά   στα παιδιά των Τουριστών  έντυπου και  ψηφιακού  υλικού που έχει παραχθεί  στην Αγγλική γλώσσα, μέσω των Ξενοδοχείων.

Το έντυπο υλικό  περιλαμβάνει  δυο βιβλία  που  απευθύνονται το ένα σε  μικρά παιδιά (5-8) ετών  και έχει τίτλο «Παιχνίδια με την Ελιά»  ενώ  το άλλο απευθύνεται  σε μεγαλύτερα παιδιά Δημοτικού η και πρώτων τάξεων Γυμνάσιου και έχει τίτλο «Στους δρόμους της Ελιάς».     

Το ψηφιακό υλικό περιλαμβάνει   ηλεκτρονικά  βιβλία (e-book) και   διαδικτυακά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προσφέρονται διαδικτυακά και σε CD.

    Η προσφορά του υλικού αυτού στα παιδιά των ξένων τουριστών προτείνεται να γίνει από   Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  που θα θελήσουν να συνεργαστούν με την τοποθέτηση ενός μικρών stands   στην Reception  η σε  άλλο κατάλληλο χώρο του Ξενοδοχείου το οποίο θα παραδώσει σε αυτές ο ΣΕΔΗΚ μαζί με ένα  αριθμό  βιβλίων και άλλων εντύπων που συνοδεύονται με  δελτία παραλαβής που θα πρέπει  να συμπληρώνονται  από τους ενδιαφερομένους τουρίστες.

Τα Δελτία παραλαβής περιέχουν τα  στοιχειά του ενδιαφερομένου γονέα (ονοματεπώνυμο,  πόλη, χώρα και   e-mail)   ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί του  και στην συνέχεια για   εκτίμηση των εντυπώσεων και παρατηρήσεων του.

Στο έγγραφο ο ΣΕΔΗΚ  καλεί τους τις Ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να εκδηλώσουν  το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας τα  στοιχεία τους  (όνομα, δ/νση, τηλεφωνά, e-mails κλπ)  είτε στις Ενώσεις τους είτε κατευθείαν στον ΣΕΔΗΚ (info@sedik.gr τηλ. 28210-50800)  για τις παρά πέρα συνεννοήσεις.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.