Kόσμος θα ψηφίσει ναι γιατί τώρα έπεσε τρομοκρατία

«Εγώ προσωπικά δεν ξέρω, μάλλον θα ρίξω άκυρο. Μπορεί να σας στεναχωρήσω λίγο», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τον Κων/νίνο Μπογδάνο.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των υποστηρικτών…

του «ναι»: «Παρελαύνουν στα κανάλια όλοι του ναι, που είναι αυτοί που τόσα χρόνια, πίνανε, διορίζανε, κλέβανε και διέλυαν τη χώρα και τώρα γίνανε του ναι». Όπως τόνισε, ο ίδιος, είναι λάθος που βγαίνουν άνθρωποι του παλιού πολιτικού συστήματος να υποστηρίξουν το «ναι», γιατί αυτοί απωθούν το λαό και «εξοργίζουν τον κόσμο».

«Εγώ σαν Λεβέντης και σαν Ένωση Κεντρώων είμαι υπέρ του ευρώ και υπέρ της Ευρώπης. Μόνο αυτός ο δρόμος, ούτε Ρωσίες, ούτε Κίνες. Μόνο η Ευρώπη υπάρχει», δήλωσε ο κ. Λεβέντης και εκτίμησε όμως ότι ο κόσμος θα ψηφίσει «ναι» όχι γι’ αυτό αλλά «γιατί τώρα έπεσε τρομοκρατία».





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.