Κάλεσμα για το Δεύτερο Συνέδριο για τα Αστερούσια

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων, οργανώνει, στις 11, 12, 13 και 14 Ιουλίου 2019, στα Αστερούσια, το Δεύτερο Συνέδριο για τα Αστερούσια και  καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος σ’ αυτό να στείλουν δήλωση συμμετοχής.

Το θέμα του συνεδρίου είναι : Τα Αστερούσια της Παράδοσης και της Ιστορίας, του Παρόντος και του Μέλλοντος.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν :

 

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, απόγευμα, στον Πύργο.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, πρωί, στα Πραιτόρια και, απόγευμα, στο Μεσοχωριό.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, πρωί και απόγευμα, στη Λιγόρτυνο.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, πρωί, στον Χάρακα. Το απόγευμα θα γίνει εκδρομή –  επίσκεψη – ξενάγηση σε βυζαντινές αρχαιότητες της περιοχής.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι είκοσι ευρώ.

 

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kostasmoutzouris@hotmail.gr,  μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018.

Στη δήλωση θα πρέπει να υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του δηλούντος ( ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση ) και το θέμα της υποψήφιας ανακοίνωσης,

 

Η περίληψη της υποψήφιας ανακοίνωσης θα  αποσταλεί, στην ίδια διεύθυνση, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

 

Η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου θα κρίνει, με βάση τις περιλήψεις, ποιες από τις υποψήφιες ανακοινώσεις θα γίνουν δεκτές στο συνέδριο.





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.