«Ταξίδια Πολιτισμού» στο Δήμο Μινώα

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους καλούν τους δημότες και τους επισκέπτες για μια ακόμη χρονιά να γίνουν συνταξιδιώτες στα «Ταξίδια Πολιτισμού».

Το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου μας είναι πλούσιο και πολύπτυχο και έρχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς  συνδημότες και επισκέπτες μας.

Η συμβολή των   δραστήριων Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας είναι και φέτος πολύ σημαντική και με τις προγραμματισμένες δράσεις τους συμβάλλουν  σε τεράστιο βαθμό, στη  διατήρηση της παράδοσης και στην προαγωγή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:  κρητικές βραδιές, Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές παραστάσεις, παραδοσιακές γιορτές,  βραδιές κινηματογράφου,  ταξίδια στην ιστορία και τον πολιτισμό, ομιλίες, εκθέσεις, εργαστήρια παραδοσιακής τέχνης, εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, αθλητικές δραστηριότητες.

Το προγραμμα αναλυτικά

programmadimosminoa (1)

 





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.